Geweldig! Je wilt - mogelijk- Luisterkindwerker worden. En zo meer magie de wereld inbrengen. 

Je kunt op dit formulier jouw keuze(s) aanvinken. Van mij ontvang je dan een mail met alle aanvullende informatie en benodigde documenten. 

 
"Wat als het niet logische hoeft te zijn? Enkel een keuze die licht Voelt... Wat gaat jouw keuze voor de opleiding creëren voor jou in de komende jaren? Licht, ruimte, expansie, vreugde, leuk-spannend?"

Aan de oppervlakte of in de onderstroom is het al lang merkbaar in jou. Dan is dit de keuze die meest optimale bijdrage is aan je ontwikkelen en levenspad. Hoef je niet over na - te - denken. Want, je weten, weet het al ;-) Jouw gewaarzijn wijst het aan. En jij mag de eerste stap zetten. 

Vind je het fijn om eerst even persoonlijk te klankborden over de opleiding? Omdat je ziel wel 'Ja' zegt en je hoofd nog wat informatie nodig heeft...Plan dan een verkengesprek in met mij via
carola@sprankelhart.com of app via Whatsapp 06-47108493.

 
Want, stel je eens voor welke verrijking je toelaat wanneer je Bewust Licht Schijnt en ‘weet’ waartoe iets is, waartoe je doet wat je doet en dat je het kunt helen/ oplossen. Meer inzicht, groter bewustzijn, innerlijke bevrijding en nieuwe keuzes & mogelijkheden tot je beschikking... En die van je dierbaren of cliënten.

Precies.

Warme groet,
Carola
* geeft verplicht aan
06 nummer

Sprankelhart gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om contact te onderhouden over deze en mogelijke opvolgende aanvragen. Met het aanvinken van dit vakje, ben je akkoord dat je kennis hebt genomen van de Privacyverklaring (sprankelhart.com/privacyverklaring). Klik 'Zielspiratie' aan als je op de hoogte wilt zijn van algemene ontwikkelingen en acties.

Email Marketing Powered by Mailchimp